enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4908
EURO
34,7667
ALTIN
2.488,45
BIST
9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Aldatma iddiasına Devrim Özkan’dan cevap

Aldatma iddiasına Devrim Özkan’dan cevap
5 Mayıs 2021 09:31
A+
A-

İlayda Alişan ve Halit Özgür Sarı aşkının ortaya çıkışında ihanet olduğu iddia edildi. ‘Kardeşlerim’ dizisinde yer alan Sarı ile ‘Masumiyet’te oynayan Şahin’in birlikteliği konuşulurken, ortaya şok bir iddia atıldı. Sarı’nın daha önce Devrim Özkan’la aşk yaşadığı ve Özkan’ın o dönem en yakın arkadaşı İlayda Alişan olduğu öğrenildi.

Şahin ve Sarı’nın aşkının ortaya çıkmasından sonra Özkan’ın sosyal medyada yazdıkları ise aldatma iddialara yanıt oldu. Özkan’ın bir takipçisinin, “Aldatıldın mı hiç? Öğrendiğinde neler hissettin ve nasıl öğrendin?” sorusuna, “Evet aldatıldım. Hem de arkadaşımla… İki tarafta, ‘Öyle bir şey yok tabii ki’ dedi. Belli bir yaşa gelmiş insanlara şerefi de ben öğretemem bu saatten sonra… Tepkim tabii ki ayrılmak oldu çok sevmeme rağmen. Ama inanın çok sevdiyseniz bile zamanında artık aklına bile gelmiyor isimleri. Hayat devam ediyor. İyi ve şerefli insanlar umarım hâlâ vardır” yanıtını verdi.

 

Şahin ve Sarı ‘Şampiyon’ dizisinde iki sevgiliyi canlandırmıştı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.