enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

16 yaşımdan beri erkeklerin ilgisini çekiyorum

16 yaşımdan beri erkeklerin ilgisini çekiyorum
29 Mayıs 2021 10:34
A+
A-

GÜZELLİĞİMLE DEĞİL ZEKAMLA BAŞARIYORUM

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Aynur Aydın, 16 yaşından beri erkeklerin ilgisini çeken bir kadın olduğunu söyledi. Bu durumunun sebebinden bahseden başarılı şarkıcı, “Bunu güzelliğimle değil, zekamla başarıyorum” ifadelerini kullandı.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine gelen Aynur Aydın, Emel Yalçın’ın Milyon TV’de yayınlanan programına konuk oldu. 35 yaşındaki şarkıcı, özel hayatıyla ilgili sorulan sorulara çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aynur Aydın, Emel Yalçın’ın “Aynur sürekli röportajlarında rakiplerinin yoluna taş koyduğundan, seni engellediklerinden bahsediyorsun neden?” sorusu üzerine “Hala böyle düşünüyorum, belki erteleyebildiler ama engelleyemediler” dedi.

 

'16 yaşımdan beri erkeklerin ilgisini çekiyorum' diyen Aynur Aydın, bunu nasıl yaptığını anlattı

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Aydın, “Aslında herkesin zorlandığı konuda ben Twitter sayesinde başarılı oldum” dedi. Bu başarının sebebini de açıklayan ünlü şarkıcı, attığı tweetlerin yüzbinlerce etkileşim almasının sebebi olarak Z kuşağı ile arasında çok güçlü bir bağ kurduğunu hatta Z kuşağının kendisini ünlü yaptığını söyledi. Aydın, Z kuşağının gerçek olan her şeye reaksiyon gösterdiğini ve onları kandırmanın kolay olmadığını zeka sevdiklerini de belirtti.

 

“16 YAŞIMDAN BERİ HER ZAMAN ERKEKLERİN İLGİSİNİ ÇEKEN BİR KADINIM”

Aynur Aydın, kendisine sorulan “Aynur çok güzel bir kadınsın, eminim taliplerin de çoktur, hiç magazin haberlerinde seni sevgilinle göremedik. Sektöre girdiğinden beri hiç sevgilin olmadı mı, yoksa saklamayı mı iyi başardın?” sorusuna da şaşırtan bir cevap verdi. Ünlü şarkıcı verdiği cevapta, “16 yaşımdan beri her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım. Bunu sadece güzelliğimle değil, sanırım zekamla da başarıyorum. ‘Hiç sevgilin olmadı mı?’ dersen, bence saklamayı iyi başardım” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.