enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,8530
EURO
52,7048
ALTIN
6.884,99
BIST
14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
14°C

İBRAHİM TATLISES 12 YIL SONRA İLK KEZ SAHNEDE

İBRAHİM TATLISES 12 YIL SONRA İLK KEZ SAHNEDE
24 Eylül 2021 09:10
A+
A-

Uzun yıllar sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, hayranlarıyla yeniden bir araya geldi.

“İmparator” lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 12 yılın ardından “Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri” kapsamında Kuruçeşme Açıkhava’da sahne aldı. Poll Production organizasyonuyla düzenlenen konserde sanatçı için özel bir dekor tasarlanırken, geniş bir orkestra ekibi Tatlıses’e eşlik etti.

Sahneye çıktığı ilk anda duygusal anlar yaşayan Tatlıses, konseri kendisine çıkmış bir milli piyango olarak tanımladı ve “Allah, ‘Yürü ya kulum’ derse, kimse ona ‘Dur’ diyemez. Her şey de Allah’tan gelir. Sizleri seviyorum, sayıyorum. Mutluyum.” dedi.

İki bölümden oluşan konserde gece yarısına dek sahnede kalan usta sanatçı, sabaha kadar konser verebileceğini ifade etti.

Seyircilerin de şarkılara eşlik ettiği konserde İbrahim Tatlıses, “Haydi Söyle”, “Bebeğim”, “Kavur Balıkları”, “Evlerinin Önü Boyalı Direk”, “Yalnızım” ve “Ne Sevdalar Yaşadım”ın da aralarında bulunduğu birçok sevilen eser seslendirdi.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Şafak Sezer, Gülben Ergen ve Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın yanı sıra sanat dünyasından birçok kişi izleyiciler arasında yer aldı. Biletlerin günler öncesinde tükendiği konser, 24 ve 25 Eylül’de de Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.