enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,8573
EURO
52,8184
ALTIN
6.966,26
BIST
14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
13°C

İstanbul Valisi Yerlikaya’dan Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı!

İstanbul Valisi Yerlikaya’dan Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı!
7 Şubat 2022 14:55
A+
A-

İstanbul hava durumu ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Meteoroloji’nin yaptığı değerlendirmelere göre; İstanbul’da bugün akşam saatlerinden (18.00)’den sonra sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan; fırtına beklentisi de mevcut. Fırtınanın hızının saatte 75-85 KM’ye kadar çıkacağı ve Çarşamba/Perşembe günlerine kadar devam edeceği ifade ediliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da yarın İstanbul’da kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege, Doğu Akdeniz ile Antalya, Isparta, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Marmara’nın batısı ile Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul için yapılan değerlendirmeye, “Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı” notu düşüldü.

VALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da İstabullulara kritik uyarılarda bulundu. Vali Yerlikaya açıklamasında: “Kıymetli hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre İstanbul’da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Özellikle okullarda, trafikte ve parklarda tedbiri elden bırakmayalım.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.