Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Rachel Araz Kiresepi, bir giyim markası için hazırladığı koleksiyonunun tanıtımını önceki gün Sarıyer’deki bir otelde gerçekleştirdi. Davete katılan isimler arasında yer alan Bensu Soral, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Eşi Hakan Baş ile doludizgin bir tatil geçiren Soral, “Tatili hiç sormayın, zaten her anımız gazetelerdeydi.” diyerek, gülümsedi.

Ablası Hande Soral’ın 15 gün önce oğlu Ali’yi kucağına aldığı hatırlatılan ünlü oyuncu, “Yeğenim daha çok babasına benziyor ama çocuk bu, ilerleyen zamanlarda ablama da benzeyebilir.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca yeni proje görüşmelerinin de devam ettiğini dile getiren Bensu Soral, detay vermekten kaçındı.
Habertürk