enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5170
EURO
34,5523
ALTIN
2.492,23
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

AÇILIŞA KATILMASINA TEPKİ YAĞMIŞTI… TUĞBA ÖZAY’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

AÇILIŞA KATILMASINA TEPKİ YAĞMIŞTI… TUĞBA ÖZAY’DAN AÇIKLAMA GELDİ!
1 Ağustos 2021 12:25
A+
A-

Manavgat’taki yangında çiftliği son anda yanmaktan kurtulan ve yangının ardından felç geçirdiğini belirten manken Tuğba Özay, dün İstanbul’da bir açılışta görüntülenmesi nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Özay, kendisini eleştirenlere çektiği video ile yanıt verdi.

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın nedeniyle 3 vatandaşımız hayatını kaybederken, yüzlerce ev ve çok sayıda canlı zarar gördü. Bir anda büyüyen yangınların tehdit ettiği yerlerden biri de manken Tuğba Özay’ın çiftliğinin bulunduğu bölge oldu.

KUYUMCU AÇILIŞINDA KURDELE KESTİ!
Özay, yangının etkileri sürerken açılışa katılması nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Açılışta kurdele kesen ünlü mankene; “Felç geçirdim diye ağlıyordun, şimdi güle oynaya açılıştasın”, “Yangını ne çabuk unuttun?”, “Bu nasıl vicdan çok yazık!”, “İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar mı kolay?” şeklinde yorumlar yapıldı. Özay’dan da hakkındaki eleştirilere yanıt kısa sürede geldi.

“BANA İFTİRA ATANLAR O ATEŞLERDE YANSINLAR”
Sinirden elleri titrediği görülen Özay, kendisine iftira atıldığını belirtti ve “İlk olarak Hera ve Herkül’ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söyledim. Ben hiçbir zaman kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter. Yeter benim bir canım var. Kimseden de korkum yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum?” ifadelerini kullandı

“YANGINDAN İKİ AY ÖNCE ANLAŞMA YAPTIM”
Özay, sözlerine; “Dün bütün gece uyumadım. Uyumadığımı arkadaşlarım çok iyi biliyor. Takip edenler çok iyi biliyorlar. Bugün ben iki ay öncesinden İstanbul’da alınan evet bir programım var. Hiçbir şekilde makyaj da yok yüzümde. Makyajsız bir şekilde organizasyona gittim. 45 dakika o insanların da gönlünü hoş ettim. O insanlarla bir sözleşmem var. Ben o insanların marka yüzüyüm.

O insanlar da bugün için bir emek harcamışlar, yatırım yapmışlar. Sırf onları da mağdur etmemek adına, yardımcılarım ve ailemin de orada olması nedeniyle İstanbul’a geldim dün gece… Hiç uyumadım sabaha kadar yayın yaptım. Devlet yetkililerini de aradım” diye devam etti.

“BEN DAHA NE YAPAYIM ÖLEYİM Mİ?”
Ünlü manken, “Ben daha ne yapayım? Öleyim mi? Bunu mu istiyorsunuz? bugün bütün acımı içime gömerek sadece bir açılışa katıldım. Bir de baktım ki kıyametler kopuyor! Ben şimdi ne yapmalıyım? Üç gün sonra ben yine Manavgat’ta olacağım. Zaten o bölgeye yardımlar da götüreceğiz. O bölgede mağdur olan herkesin yanında ben olacağım” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.