enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5014
EURO
34,8251
ALTIN
2.487,86
BIST
9.571,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

AFET BÖLGESİNDE ORTAK HAREKET EDİYORLAR

AFET BÖLGESİNDE ORTAK HAREKET EDİYORLAR
4 Ağustos 2021 16:28
A+
A-

Umuda Koşanlar Derneği ile afet bölgesi olan Manavgat’a giden Gamze Özçelik, yardımlar ulaştırdığı afet bölgesinden paylaşımlarda bulundu. Özçelik görev alan tüm birimlere ve vatandaşlara teşekkür etti. Bölgede, AHBAP Derneği ile Haluk Levent de bulunuyor.

Kurmuş olduğu Umuda Koşanlar Derneği üzerinden yurt içi ve yurt dışında birçok bölgeye yardım ulaştıran Gamze Özçelik, orman yangınlarının yaşandığı afet bölgesi Manavgat’a gitti. Özçelik burada derneği üzerinden yardımlarda bulunuyor. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü isim, orada görev alan tüm birimlere ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Özçelik paylaşımında, “Yaşadığımız afetle mücadelede canla başla çalışan tüm birimlerimizden, vatandaşlarımızdan Allah razı olsun… İnanın çok büyük bir durumla mücadele ediyoruz… Koordine olmak, birlik beraberlikle hareket etmek, sağduyulu davranmak çok önemli…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşılan fotoğraflarda AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent’in de oluşu, afet bölgesinde beraber hareket ettiklerini göstermiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.