enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ahmet Çalık’ın Nişanlısı Sinem Yüksel’den Duygusal Paylaşım

Ahmet Çalık’ın Nişanlısı Sinem Yüksel’den Duygusal Paylaşım
12 Şubat 2022 16:01
A+
A-

Geçtiğimiz ay nikah günü almak için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık’ın nişanlısı Sinem Yüksel’den duygusal bir paylaşım geldi. Yüksel’in, “Hep olduğu gibi her şeyden, herkesten çok seni seviyorum minik bebek…” sözleri yürek burktu.

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor’un 28 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, geçtiğimiz ay yaşamını yitirmişti. Çalık’ın vefatı tüm Türkiye’yi yasa boğarken, kazadaki kahreden detay ortaya çıkmıştı.

Futbolcunun nişanlısı Sinem Yüksel ile evlilik yolunda ilerlediği ve nikah günü almak için çıktığı yolda hayata veda ettiği öğrenilmişti. Ahmet Çalık’ın ardından zor günler geçiren Yüksel’den duygulandıran bir paylaşım geldi.

YÜREK BURKAN MESAJ

Sevgilisiyle birlikte çekilen eski bir fotoğrafını kalp emojisiyle yayınlayan Sinem Yüksel, gönderisine, “Hep olduğu gibi her şeyden, herkesten çok seni seviyorum minik bebek…” ifadelerini not düştü. Yüksel’in bu sözleri adeta yürekleri burktu. Takipçileri Sinem Yüksel’e başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.