enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3419
EURO
35,0873
ALTIN
2.238,86
BIST
8.893,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Gök Gürültülü
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Ajda Pekkan: Fikret Şeneş Olmasaydı Ben Olmazdım

Ajda Pekkan: Fikret Şeneş Olmasaydı Ben Olmazdım
27 Mayıs 2022 14:18
A+
A-

Dün akşam Harbiye’de sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan, sahnede bir ara duygusal anlar yaşadı. “Süperstar”, zamansız şarkılarını seslendirirken, “Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım. Bu şarkılar ile biz olmazdık…” ifadelerini kullandı.

“Süperstar” Ajda Pekkan, dün akşam “N Kolay Harbiye Açık Hava” konserleri kapsamında sahne aldı. Yaklaşık 3 saat konser veren Pekkan, şarkılarıyla sevenlerine eğlenceli bir gece yaşattı.

Ajda Pekkan, 2 yıl sonra tekrar çıktığı Harbiye sahnesinin her zaman çok heyecan verici ve farklı olduğunu söyledi. Pekkan, konserin açılışını Dalida’nın klasiklerinden “Mourir Sur Sence” isimli Fransızca şarkı ile yaptı.

“FİKRET ŞENEŞ OLMASAYDI BEN OLMAZDIM”

“Süperstar”, zamansız şarkılarını söylerken, “Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım. Bu şarkılar ile biz olmazdık… Sayın Şeneş için lütfen büyük bir alkış istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“BU KOSTÜMLERİ SİZE SAYGIMDAN GİYİYORUM”

Ajda Pekkan, Gülşah Saraçoğlu’nun tasarımı olan beyaz kostümünün beğenilmesi üzerine, “Şarkılarımızı her yerden dinlersiniz. Radyodan, CD’den ama sahnenin bir büyüsü, bir illüzyonu, şovu olduğunu düşünüyorum. Bu tarz kostümleri giyme sebebim sizlere olan saygımdandır.” dedi.

Pekkan, yoğun istek üzerine sahneye tekrar çıkarak, izleyicilerini kırmadı. 3 şarkı daha seslendiren Ajda Pekkan, ardından geceyi sonlandırdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.