enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ajda Pekkan Yılbaşında Alacağı Ücretle Dikkat Çekti!

Ajda Pekkan Yılbaşında Alacağı Ücretle Dikkat Çekti!
7 Aralık 2021 09:42
A+
A-

Yılbaşı gecesi Günay Restaurant’ta sahne alacak olan Ajda Pekkan’ı en ön masadan dinlemenin fiyatının 10 bin TL olduğu öğrenildi. Ajda Pekkan bu gece için 600 bin TL alacak.

Yeni yılın yaklaşmasıyla ünlülerin sahne programları ve detayları belli olmaya başladı. Ajda Pekkan da İstanbul’da, Günay Restaurant’ta sahne alacak. Yılbaşı galası için 600 bin TL’ye el sıkıştığı konuşulan Süperstar’ın en önden dinlemenin bedeli ise 10 bin TL olacak. Ancak VIP müşterilerin ve büyük masaların tarifesi daha yüksek olacak.

SAHNE FİYATINI YÜKSELTTİ

Ekim ayında, son stüdyo çalışması olduğunu ilan ettiği ‘Ajda’ albümünü çıkartan Süperstar, ‘Bi’ Tık’ isimli şarkısının klibiyle adından söz ettirmişti. Sanatçı, yeni albümüyle birlikte sahne fiyatını da arttırdı.

DÖRT GÜNLÜK TATİL DAHA UCUZ

Ajda Pekkan’a en çok yaklaşan isimler ise Özcan Deniz ve Ebru Gündeş oldu. Her iki sanatçı da yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıkarak yeni yılı, dört günlük tatille birleştirmek isteyen sevenleriyle karşılayacak. Ebru Gündeş’i dinlemenin bedeli, dört günlük tatil programıyla birlikte kişi başı 9 bin 899 TL. Özcan Deniz’i dinlemek isteyenler ise dört günlük konaklamalı programda kişi başı 10 bin TL ödeme yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.