enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
ALTIN
2.497,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Alina Boz, Mithat Can Özer ile İlişkisinin Sırrını Açıkladı

Alina Boz, Mithat Can Özer ile İlişkisinin Sırrını Açıkladı
28 Ekim 2022 10:02
A+
A-

Alina Boz, önceki gün Etiler’de bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü konuştuğu gazetecilerin sorularını cevapladı.

Alina Boz, geçtiğimiz gün Etiler’de yer alan bir mekanda arkadaşıyla yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla konuşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan 24 yaşındaki Boz, “‘Maraşlı’ dizisinin yönetmeni Arda (Sarıgün) ile yemek yedik” ifadelerini kullandı.

Eski rol arkadaşı Burak Deniz’in meslektaşı Nilperi Şahinkaya ile yaşadığı olay hatırlatılan ünlü isim, “Basından gördüğüm kadarıyla biliyorum. Davaya taşınmış olay, bir şey söylemem doğru olmaz” dedi ve Deniz’le arasının çok iyi olduğunu belirterek; “Biz ekip olarak çok iyiydik, onu konuştuk demin de. İlişkilerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Burak Deniz’le görüşmeye devam ettiğini de söyleyen oyuncu, “Konuşuyoruz arada. Bu ara yoğun; bir Adana’da, bir orada, bir burada. Çok iş yaptı bu aralar, biraz dağıldık tabi” açıklamasını yaptı.

“TEPKİLER ÇOK GÜZEL”

‘Bandırma Füze Kulübü’ filminde rol alan oyuncuya gelen tepkiler sorulduğunda, “Tepkiler çok güzel. Ben de bugün sinemaya gideceğim arkadaşlarımla beraber, onların bir tepkilerini ölçeyim. Çok tatlı bir film oldu. Dönem işi olması, insanlara motivasyon vermesi durumu beni hep heyecanlandırır, çok severim böyle filmleri. Okuduğumda da çok hoşuma gitmişti ondan dolayı” dedi.

“SEVDİKLERİME TAM DESTEK”

Sevgilisi Mithat Can Özer’in filmi izlemediğini söyleyen Boz’a, filmde erkek arkadaşının hayallerine uyan bir genç kızı oynadığı hatırlatılıp, “Normal hayatta da böyle misiniz?” diye soruldu. Başarılı oyuncu, bu soru karşısında, “Tabii ki. Arkadaşlarımın, sevdiklerimin, herkesin hayallerinin arkasında durmak istiyorum” diye konuştu. “Mithat beyin hayalleri gerçek olsun diye elinizden geleni yapar mısınız?” Sorusuna ise “Tabii ki, yaparım. Siz yapmaz mısınız? Sevdiklerime her zaman tam destek” cevabını verdi.

“İYİ ANLAŞIYORUZ”

Uzun yıllardır Mithat Can Özer’le yaşadığı ilişkinin sırrı da sorulan Alina Boz, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiklerini söyleyerek, şöyle yanıt verdi:

Biraz kişilikle alakalı bir durum bence göz önünde olmamayı tercih etmek. Birbirimize her konuda destek veriyoruz. İyi de anlaşıyoruz. Kişiliklerimiz de uydu. Biraz da sabır yani böyle ilişkilerin sırrı bence. İyi geldik birbirimize biz, işin sırrı o biraz. Şans.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.