enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Alişan’dan ‘İzzet Yıldızhan’ Açıklaması

Alişan’dan ‘İzzet Yıldızhan’ Açıklaması
27 Ocak 2022 14:27
A+
A-

Alişan, önceki gün oğlu ve yeğenleriyle birlikte alışveriş turundaydı. Karne tatili sonrası Burak, Eyşan ve Ceylan’a hediye alan ünlü şarkıcı, gazetecilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Alişan’ın oğlu bir anda muhabirlerin mikrofonlarına Tan’ın ‘Yalan’ adlı şarkısını söylemeye başladı. Ünlü sanatçı da “Tan’dan daha güzel söylüyor.” diyerek yakın arkadaşına takıldı.

“BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLE DEĞİLDİ”

Oyunculuğa tekrar dönmek istemediğini söyleyen Alişan, “Bizim zamanımızda çalışma şartları böyle değildi. Şimdi şartlar bayağı zor, ben şu an şarkıcılık ve program sunuculuğu ile devam ediyorum. Eşim Buse yakın zamanda bir proje ile ekranlara dönecek.” ifadelerini kullandı.

Alişan, geçen sene temmuz ayında kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş’ı, koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Kardeşinin vefatıyla sarsılan ve sahnelere bir süre ara veren sanatçı, kaporasını alıp iptal ettiği sahnesi için ismini açıklamadığı bir ünlünün “Konserden önce paramı verin!” şeklindeki tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. O kişinin daha sonra İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyadan bir dönem yakın arkadaşı olduğu Yıldızhan’ı silen şarkıcı, artık aralarının açık olduğu yönündeki sorulara ise, “Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum. Bıktım bu konulardan gerçekten.” yanıtını verdi. Alişan, daha sonra muhabirlerin, “İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti.” şeklindeki sözlerini, hatırlatması üzerine, “Külah varsa ona anlatsın!” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.