enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal Arasında Yeni Gelişme!

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal Arasında Yeni Gelişme!
28 Aralık 2022 10:56
A+
A-

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşadıktan sonra ‘Aşk yeniden’ demişti. Ancak ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten geçtiğimiz günlerde bir kez daha kötü haber gelmiş ve ikilinin yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Son olarak evlenmeleri beklenirken ayrılan çiftten Önal’ın, İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı.

Dijital platformda yayınlanacak dizisinin çekimleri devam eden Aras Bulut İynemli ile meslektaşı Bige Önal, geçtiğimiz günlerde bir kez daha yollarını ayırmıştı.

İkilinin, yaşadıkları gerginliğin ardından karşılıklı olarak ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Çiftin yakın çevresi, beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini de dile getirmişti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Tüm bunların ardından Bige Önal’ın, evlenmeleri beklenirken ayrıldığı sevgilisi Aras Bulut İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı.

Oyuncunun taşınma haberi ise Önal’ın eşyalarını taşıyan nakliyat firmasında çalışan birinin paylaşımı ile duyuldu. Şirketten bir kişi, ünlü ismin boş evinde güzel oyuncuyla çektirdiği kareyi sosyal medyada paylaşınca, taşınma ortaya çıkmış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.