enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
ALTIN
2.496,12
BIST
9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Arda Kural’dan Yıllar Sonra Gelen Yıldız Asyalı İtirafı!

Arda Kural’dan Yıllar Sonra Gelen Yıldız Asyalı İtirafı!
23 Şubat 2022 13:14
A+
A-

2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Arda Kural, eski günlerine geri döndü. Sağlık sorunlarını atlatan Kural, gençlik aşkı Yıldız Asyalı hakkında flaş itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncunun ‘namaz’ itirafı ise şaşkınlık yarattı. İşte Arda Kural’un gündem yaratan açıklamaları…

‘Eyvah Kızım Büyüdü’ dizisiyle yıldızı parlayan Arda Kural, dizinin başrolünü paylaştığı Yıldız Asyalı hakkında konuştu.

2. Sayfa programına katılan Arda Kural, kötü günleri geride bırakmış ve geçtiğimiz gün yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olmuştu.

“YILDIZ İLE BENİ AYIRDILAR”

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kural, Yıldız Asyalı için, “Yıldız ilk aşkımdı. İlk aşkıma çok tutulmuştu. Aklımda ondan başkası geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, hep onu düşünüyordum. Sette Yıldız, evde Yıldız… Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar. Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. Konusu açıldığı zaman bile hemen kapatmaya çalışıyorum. Ayrılma anımızı bile net bir şekilde hatırlıyorum. Yıldız beni çok aradı ben açmadım. Yıldız ile yan yana gelmeye korkuyorum.” ifadelerini kullandı.

“AŞKTAN ÖTE ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN”

İkilinin birbirlerini unutamamaları dikkat çekerken önceki yıllarda da Yıldız Asyalı, Kural hakkında “Omzumdaki bu dövmenin anlamı ‘karanlık güneş’ ilk aşk dövmesi… Evet, ilk büyük aşkım Arda Kural’dı. Seneler sonra onun rahatsızlığıyla alakalı çok acı çektim ve benim için çok değerlidir. Aşktan öte çok değerli bir insandır her zaman, bu yüzden dövmeyi yaptırdım. Bu dövmeyi Arda Kural’ın rahatsızlığı dönem de yaptırdım. O benim canım her zaman da öyle kalacaktır. Zor süreçlerden geçiyor ama atlatacaktır. Umarım çok çok daha iyi olur gönülden her zaman onun yanındayız” şeklinde ‘aşk’ açıklaması yapmıştı.

“NAMAZ KILMAYA BAŞLADIĞIMDA…”

Sözlerini sürdüren Kural, “İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre… 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla ilk kırılma oldu. Bana ‘sen dinci mi oldun’ demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim.” ifadelerini kullandı.

“BENİ DIŞLADI”

‘Emret Komutanım’ dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, “Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.