enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Aslı Bekiroğlu’ndan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç Cevabı!

Aslı Bekiroğlu’ndan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç Cevabı!
27 Ocak 2022 10:09
A+
A-

Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek’te köpeğiyle görüntülendi. Yakın arkadaşları Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un ayrılmalarıyla ilgili soru sorulan Bekiroğlu, dikkat çeken bir cevap verdi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz gün köpeğiyle birlikte Bebek’te objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, basın mensuplarıyla konuşarak İstanbul’u etkisi altına alan karla alakalı, “Çok özlemişiz karı” ifadelerini kullandı.

Kış mevsimini çok sevdiğini belirten Bekiroğlu, “Ben kış mevsimini daha çok seviyorum, kışlıkçıyım ben” diye konuştu. Sokak hayvanları sorulunca ise oyuncu, “Her zaman, her yerde, bütün bağışım sokak hayvanlarına” dedi.

“HİÇBİR ŞEY DİYEMEM BU KONUDA”

Oyuncu, yakın arkadaşları Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un ayrılması hakkında, “Bilemem, onların bileceği iş. Hiçbir şey diyemem bu konuda. Arkadaşımın neden dedikodusunu yapıyım sizlere?” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.