enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bella Hadid: Müslüman Bir Kültürde Yaşayabilmeyi Çok İsterdim

Bella Hadid: Müslüman Bir Kültürde Yaşayabilmeyi Çok İsterdim
19 Ağustos 2022 13:37
A+
A-

Bella Hadid, babasından gelen Filistin kökeni ve bu sebepten uğradığı zorbalıklarla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki Hadid, ayrıca Müslüman bir kültürde yaşamayı istediğini de belirtti.

Bella Hadid; tüm bunların ardından Filistinli babasıyla birlikte ‘Müslüman kültürü’ içinde büyüme fırsatı bulamadığı için üzgün olduğunu ve annesi Yolanda’nın, babası Mohamed ile boşanmasının ardından, onu Kaliforniya’ya götürmesiyle ailesinin Filistinli olan tarafından ‘koptuğunu’ söyledi.

Yeni bir röportajda GQ’ya konuşan yarı Filistinli yıldız, şu ifadeleri kullandı:

“Her gün babamla birlikte olmayı ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim, ama bu isteğim bana verilmedi”

Bella, genellikle sınıfındaki tek Arap kökenli kız olmasından dolayı ırkçılığa ve zorbalığa maruz kaldığını ve bunun kendisini ‘üzgün ve yalnız’ hissetmesine neden olduğunu da sözlerine ekledi.

Süper model, şimdilerde ‘siyasi olarak bölünmüş New Jersey semtinde manevi bir yolculuğa çıkan Amerikalı bir Müslüman’ hakkındaki dizi ‘Ramy’de ilk kez oyunculuk yapmaya hazırlanıyor. Ünlü isim, söz konusu rolün ebeveynlerinin boşanmasının ardından uzaklaştığı bu kökenini benimseme arzusunu yeniden canlandırdığını açıkladı.

İNANCINI KEŞFETMESİNE YARDIMCI OLDU

DailyMail’de yer alan habere göre; Hadid, dizinin yıldızı Ramy Youssef ile olan dostluğunun, inancını keşfetme konusunda daha rahat hissetmesine yardımcı olduğunu da söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.