enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bensu Soral: “Hastaneden Çocuk Kaçırmışız Gibi…”

Bensu Soral: “Hastaneden Çocuk Kaçırmışız Gibi…”
6 Temmuz 2022 10:22
A+
A-

Hakan Baş ile evliliğindeki krizi atlatan Bensu Soral, samimi açıklamalarda bulundu. InStyle Türkiye’nin yeni sayısının kapağında yer alan ünlü oyuncu, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Soral, “Sosyal medyanın genç kadınlara dayattığı beden ve güzellik algısı hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yanıtladı.

Bensu Soral, “Sosyal medyanın geldiği noktada bu durum artık had safhada yaşanıyor ve bunun bir yerde bitmesini çok istiyorum. Herkes birbiriyle yarış halinde ve kendisinde eksiklik hisseden insanlara bu durumun zarar verdiği ortada. Aslında en acı olan da şu ki; sosyal medyada yapılan paylaşımların çoğu gerçeklikten çok uzak. Kısacası hastalıklı bir boyuta geldi. Fakat son zamanlarda bu algının yıkılması için sarf edilen çabalar da gözden kaçmamalı. Umarım hep birlikte bu güzellik algısını değiştirebiliriz.” dedi.

Oyuncu olarak kadınların yaşadığı sorunlara da değinen Bensu Soral, “Ben bu durumun zaman içinde iyileşeceğine inanıyorum. Artık içinde yaşadığımız toplumdaki kadınlar hiç çekinmeden seslerini çıkarabiliyor ve bu beni çok umutlandırıyor. Kadın/erkek giderek farkındalığımızın arttığını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Ablası Hande Soral’ın oğlu Ali’yi kucağına almasıyla teyze olan oyuncu, hislerini şu sözlerle anlattı:

Ali dünyaya geldikten birkaç gün sonra, ‘Ne hissediyorsun?’ diye ablama sormuştum. ‘Hastaneden çocuk kaçırmışız gibi hissediyorum.’ dedi, gülerek. Gerçekten en başındaki his o… Birden küçücük biri dahil oluyor ailenize ve tüm sorumluluğu size ait. Zaman geçtikçe, onu izledikçe büyülenmemek mümkün değil. Şimdi aklımız hep onda ve ayrı kaldığımızda en çok onu özlüyoruz. Daha önce yaşamadığım muhteşem bir his! Teyzelik bir harika…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.