enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Berfu Yenenler’den Demet Akalın’ı Kızdıracak Sözler!

Berfu Yenenler’den Demet Akalın’ı Kızdıracak Sözler!
9 Nisan 2022 11:46
A+
A-

Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler’le birlikte çektikleri bir videonun altına “bunlara nasıl gülüyorlar” diye yazan Demet Akalın’a akıl fikir diledi.

Demet Akalın sosyal medya hesabından Eser ve Berfu Yenenler’in videosunu paylaşan bir Instagram hesabına “Sıfır komikler, nasıl gülebiliyorsun? Hele bu zorla gündemde kalayım çabası ay” yorumunu yapmıştı. Bu sözler Berfu Yenenler’i oldukça kızdırmıştı. Sosyal medya hesabından Demet Akalın’ın ‘buharlı ütü’ paylaşımını ti’ye alan ve tashihli mesaj yayınlayan Yenenler “Use it (Kullan)” yazan beyin şeklindeki lambadan 10 adet sipariş verip “Arkdslr yhaaa sikayet edicem once 127 liraydi sonra 254 lira oldu sonra 381 lira olduu sonra 508 lira olduuu bunu kullanmayan insanlari nereye sikayet ediyorus” notuyla Akalın’a göndermede bulunmuştu.

Bu yaşananların ardından Berfu Yenenler ilk kez eşi Eser Yenenler’le birlikte katıldıkları “Aydınlıkevler” oyununun galasında görüntüledi. Magazin muhabirlerinin Demet Akalın’la ilgili sorularına ise şu yanıtı verdi:

“Ne söyleyelim artık yani akıl fikir dileyelim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.