enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Berkay Ateş O İsimle Aşk Mı Yaşıyor?

Berkay Ateş O İsimle Aşk Mı Yaşıyor?
6 Aralık 2021 11:23
A+
A-

Şimdilerde ‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş, yeni bir aşka yelken açtı. 34 yaşındaki ünlü oyuncunun Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından biri ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Yeni sezonda Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Sadakatsiz’in kadrosuna katılan ve dizide ‘Aras Ateşoğlu’ karakterine hayat veren Berkay Ateş, gönlünü ünlü bir voleybolcuya kaptırdı.

Arkadaş ortamında tanışan 34 yaşındaki Ateş ile kendisinden dört yaş küçük Simge Aköz’ün (30) yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Daha önce ‘Çukur’, ‘Alev Alev’, ‘Anne’ gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncunun seti olmadığı dönemde ise Simge Aköz’ün maçlarını izlemeye salona gittiği öğrenildi.

Simge Aköz ile Berkay Ateş, geçtiğimiz günlerde Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt ve oyuncu Güven Murat Akpınar’la bir araya gelmişti.

Milliyet/Hüseyin  Altun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.