enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5336
EURO
34,7579
ALTIN
2.488,21
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Berrak Tüzünataç: Türk Sinemasına At Üstünde Girdim!

Berrak Tüzünataç: Türk Sinemasına At Üstünde Girdim!
30 Kasım 2021 13:45
A+
A-

Berrak Tüzünataç, konuk olduğu ‘Bize Kaldı’ programında kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Senaryo yazdığını ifade eden Tüzünataç, “Bir hikayem var. Güvendiğim insanları çok heyecanlandıran bir hikaye. Ancak aynı anda o kadar fazla işle uğraşıyorum ki, tam olarak bitiremedim.” dedi.

“ŞANSLI BİR BAŞLANGIÇ OLDU”

Oyunculuğa nasıl başladığını da anlatan Berrak Tüzünataç, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde okuyordum. Staj için CNN Türk’e gittim. Oradaki insan kaynakları müdürü annemden, babamdan daha hızlı tanıdı beni, ‘Sanatla ilgili bir bölüme yollayalım kızımızı’ dedi. Ben ekonomiyle ilgili bir bölüme gönderileceğimi zannederken, ‘Afiş’ programına staja yolladı. O sırada BKM bir workshop açmıştı. Ona katıldım. Katılan herkesi ‘Organize İşler’de oynattılar. Türk sinemasına at üstünde girdim! Çok havalı bir girişti. Çok şanslı bir başlangıç oldu. Sonra da devamı geldi.

“BAĞLANMA PROBLEMİM VAR”

Ayrıca kalbinin boş olduğunu ifade eden Berrak Tüzünataç, “Şu an yalnızım. Bir süre single (yalnız) kalma ihtiyacım vardı ve bir türlü kalamıyordum. Kendimle baş başa kalıp, işime odaklanmak istiyorum. Benim biraz bağlanma problemim var. Ama her ilişkimi de yoğun yaşarım. Uzun boylu erkek severim. Yetenek de çok çekici bir şey. Mizah da benim için önemli.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.