enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4486
EURO
34,4911
ALTIN
2.474,65
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bir gece önceki halinden eser yok şimdi: Dünya onun sevincini izlemişti

Bir gece önceki halinden eser yok şimdi: Dünya onun sevincini izlemişti
3 Mart 2021 08:08
A+
A-

Rol aldığı Queen’s Gambit adlı diziyle kariyerinde hızlı bir yükselişe gecen 24 yaşındaki oyuncu Anya Taylor Joy, Altın Küre gecesinin en çok konuşulan yıldızlarından biriydi.

TÖRENDEN BİR GÜN SONRA

 Rol aldığı Queen’s Gambit adlı diziyle kariyerinde hızlı bir yükselişe gecen 24 yaşındaki oyuncu Anya Taylor Joy, Altın Küre gecesinin en çok konuşulan yıldızlarından biriydi. Törene uzaktan bağlanan Anya Taylor Joy, şıklığıyla da göz kamaştırdı. Ertesi gün ise siyah rahat kıyafeti ve terlikleriyle arkadaşına giderken görüntülendi.

MUTLU HABERİ ALDIĞI AN

 Mini dizi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan genç oyuncu mutlu haberi aldığı o anlarda çekilen videosunu da Instagram hesabında paylaştı. Son derece şık yeşil bir elbise giyen Taylor Joy, adaylar hatırlatılırken sevinç çığlıkları atınca da o da gülmeye başlayıp, teşekkür konuşmasını yaptı.

PAHALI TAKILAR

 Anya Taylor Joy’un o gece kullandığı takılar da gündem olmuştu. Genç oyuncu uzaktan bağlandığı Altın Küre gecesi için ünlü bir markanın imzasını taşıyan yeşil bir elbise giyen Anna Taylor Joy, görüntüsünü de yine ünlü bir firmanın 2.3 milyon dolar değerindeki takılarıyla tamamladı.

RAHAT GİYSİLER

 Anya Taylor Joy, Altın Küre töreninden bir gün sonra ise Los Angeles’ta bir arkadaşını ziyarete giderken görüntülendi. Üzerinde siyah rahat bir kıyafet ve ayaklarında da terlikler vardı. Bir yandan içeceğini yudumlayan Taylor Joy, saçlarını basitçe arkasında topladı ve yüzünde de bir gram makyaj yoktu. Yani genç oyuncunun bir gece önceki halinin yerinde yeller esiyordu.

ABD’DE DÜNYAYA GELDİ

 1996 yılında ABD’de dünyaya gelen Anya Taylor Joy, İngiliz ve Arjantin melezi. Tam adı Anya Josephine Marie Taylor-Joy olan oyuncu, ailesinin altı çocuğunun en küçüğü olarak doğdu. Taylor Joy henüz küçük yaştayken ailesiyle birlikte Arjantin’e taşındı. Altı yaşına kadar burada yaşadı. Sonra da ailece Londra’ya taşıdılar.

DİL YÜZÜNDEN ZORLUKLAR YAŞADI

 Bu ülke değiştirmeler sırasında dil yüzünden sorunlar yaşadı. İngiliz- İspanyol kökenli annesi ve Arjantin’de yaşamaları nedeniyle İspanyolca konuşan Anya Taylor Joy’un İngiltere’deki ilk günleri İngilizce’yi çok iyi bilmediği için zorluklarla geçti.  14 yaşına geldiğinde okulu bırakıp New York’a taşınan Taylor Joy, iki yıl sonra bir mağazanın önünde yürürken bir model ajanı tarafından keşfedildi. 2014 yılında oyunculuğa başladı ve Vampire Acamedy adlı filmde oynadı. Bir yıl sonra rol aldığı Atlantis ise onun için önemli bir adım oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.