enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol’la Tatil Yapmasıyla İlgili Konuştu

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol’la Tatil Yapmasıyla İlgili Konuştu
14 Temmuz 2022 08:25
A+
A-

Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinde başrolleri paylaştığı İbrahim Çelikkol ile tatile çıkmıştı. İstanbul’a dönen oyuncu, ayaküstü muhabirlerle konuşarak hem büyük beğeni toplayan dizileri, hem de Çelikkol ile tatiliyle ilgili konuştu.

Tatilin ardından çalışmak için İstanbul’a dönen Birce Akalay önceki akşam Beyoğlu Corridor’da görüntülendi. ‘Kuş Uçuşu’ dizisinde ‘Lale’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu, dijital platformda dünya listelerine giren iki dizisinden bahsederek, şöyle konuştu:

“İkisi de yüreğimi, göğsümü kabartan işlerdi. Mutluyum. Bu kadar güzel reaksiyon alması, seviliyor olması güzel. Karakterlerde benden çok nota var, ‘ben de olsa bende aynı şeyi yapardım’ dediğim karakterlerdi. Çok mutlu hissediyorum kendimi.”

Her fırsatta yakın arkadaş olduklarını dile getirdiği İbrahim Çelikkol’la tatil yapmasıyla ilgili de konuşan oyuncu, “Çok tatlı tatil yaptık. Aldı beni birazcık götürdü. Sonra o oğlanı aldı, ben annemin yanına döndüm” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.