enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, Bodrum’da Buluştu

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, Bodrum’da Buluştu
8 Temmuz 2022 08:58
A+
A-

Yakın arkadaş olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, Bodrum’da görüntülendi. Pek çok projede de birlikte rol alan oyuncu dostlar, Cennet Koyu’nda objektiflere yansıdı.

2017-2018 yılları arasında ekrana gelen projede birlikte rol alan oyuncu Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un dostlukları sürüyor. Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Yakın arkadaşlar, geçtiğimiz gün Bodrum Cennet Koyu’nda yan yana görüntülendi.

Bir etkinlik için bir araya gelen ikili, bir süre sohbet etti.

Denize olan düşkünlüğü ile bilinen Birce Akalay, ardından kendisini Bodrum’un serin sularına bıraktı. Suya girmeyi tercih etmeyen Çelikkol ise gün boyu üstünden çıkarmadığı tişörtü ile oturmayı tercih etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.