enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Burak Özçivit’ten ‘Kevin Spacey’ Açıklaması

Burak Özçivit’ten ‘Kevin Spacey’ Açıklaması
13 Aralık 2022 12:12
A+
A-

Burak Özçivit, Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’da Kevin Spacey ile bir araya geldi. Taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında açıklama yaptı.

Burak Özçivit, Adelali Binali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da dünyaca Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile buluştu. Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’da maç izlemek için bir araya üçlü, müsabaka öncesi sohbet etti.

TEPKİLER SONRASI FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Burak Özçivit, taciz suçlamaları yüzünden Hollywood’un dışladığı Spacey ile fotoğrafılarını paylaştı. Özçivit’in eşi Fahriye Evcen de kalp emojisiyle yorum yaptı. Ancak takipçileri Özçivit’e “Senin o adamla ne işin var!” diye tepki gösterdi.

Gelen tepkiler üzerine Burak Özçivit, Spacey ile olan fotoğrafları sildi.

“HASSAS VE ÜZÜCÜ KONUYU SONRADAN ÖĞRENDİM”

Ardından bir açıklama yapan ünlü oyuncu, “Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak. Saygılarımla.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.