enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
BIST
9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Burcu Esmersoy: Vasiyetimi Hazırladım!

Burcu Esmersoy: Vasiyetimi Hazırladım!
11 Mart 2022 08:50
A+
A-

Burcu Esmersoy, önceki gün bir gözlük markasının yeni sezon koleksiyon tanıtımı için objektif karşısına geçti.

Esmersoy, etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Zaman zaman çok düşündüğü bir evrede olduğunu ifade eden Burcu Esmersoy, muhabirlerin, “Dertlendiğiniz zamanlar oluyor mu?” sorusuna yanıt verdi.

“ZATEN İKİ KERE EVLENMİŞ İNSANIM!”

Ünlü sunucu, “Dertlenmiyorum ama kızıyorum kendime. Televizyonculuğa geç başlamışım. Bir tane yurt dışı maceram oldu. Evlendik, geri geldik. Orası boş geçen bir zaman. Yok yani bende… Keşkelerim olduğu zamanlar oluyor.” ifadelerini kullandı.

İlişkileri hakkında yorum yapmak istemediğini belirten Burcu Esmersoy, “Zaten iki kere evlenmiş insanım…” diyerek, konuşmaktan kaçındı.

“EVLİLİKLERİMDE TEMPOLAR UYUŞMADI”

Boşanma ile sonuçlanan iki evliliğinde tempoların uyuşmadığını söyleyen Esmersoy, “İlk eşim Formula 1 seyahatlerinde falandı. Bende Türkiye’de yaşamaya çalışıyordum. Böyle karışık bir durum vardı. Buraya gelemediğimiz bir dönemdi. İkinci evliliğimde de saatlerimiz uymuyordu. Ben sabahın 6’sında kalkan bir insanım. O uyuyordu. O yüzden denk gelemiyorduk.” şeklinde konuştu.

“ANNE OLMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMANLAR OLDU”

Burcu Esmersoy, kız kardeşinin hamile olduğunu ve teyze olmanın heyecanını yaşadığını da açıkladı. Ünlü isim, muhabirlerin, “Sizin anne olmak gibi bir hayaliniz var mı?” sorusuna, “Benim de düşündüğüm zamanlar oldu. Şu an bilmiyorum. Teyze olmaya konsantreyim.” yanıtını verdi.

“VAR Kİ PAYLAŞIYORUZ!”

Esmersoy, 4.1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yayınladığı çok konuşulan pozlarının hatırlatılması üzerine, “Var ki paylaşıyoruz!” diyerek, iddialı konuştu.

Basın mensuplarının, “Sosyal medyadan evlilik teklifleri alıyor musunuz?” şeklindeki sorusunu da cevaplayan Burcu Esmersoy, “Eskidendi o. Benden umudu kestiler. Artık 50 yaşındayım. İki kere evlenmiş, boşanmış kadına sosyal medyadan böyle bir teklifle kimse gelmez diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

“VASİYETİMİ HAZIRLADIM”

Ünlü isim, ayrıca vasiyetini hazırladığını da açıkladı. Esmersoy, konuyla alakalı, “Siz vefat ederseniz mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden vasiyetimi hazırladım. Bir kısmını vakıflara ve kardeşime bağışladım.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.