enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Büşra Develi: Türkan Şoray Kuralları Kaldı Mı Ki?

Büşra Develi: Türkan Şoray Kuralları Kaldı Mı Ki?
25 Temmuz 2022 09:50
A+
A-

Büşra Develi, önceki gün Cihangir’de görüntülendi.

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan ‘Erkek Severse’ dizisinde rol alan Büşra Develi, geçtiğimiz gün Cihangir’de motosikleti üzerinde objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak evini taşıdığı için yoğun olarak günlük işleriyle ilgilendiğini söyelyen Develi, “Ev işim, var taşınıyorum. Onlarla uğraşıyorum. Beyoğlu’ndayım yine, sadece ev değiştiriyorum” dedi.

İstanbul trafiğinde motosikletinden vazgeçemediğini, trafiğe girmediği için zamandan kazandığını anlatan 28 yaşındaki oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

“Motosikletten vazgeçemiyorum, hele ki böyle sıcakta. Hem trafiğe girmiyorum, hem de daha serin böyle. Ben memnunum motosiklet kullanmaktan. Beni trafikte hiç sıkıştıran olmuyor, hatta yanlışlıkla biri sıkıştırdığı zaman diğer motosikletliler hemen destek oluyor. Motosikletlilerin böyle kendi içinde bir dayanışması var.”

“TELEVİZYON VE DİJİTAL İÇ İÇE”

Develi, “Dijital platformlarda mı yoksa ulusal kanallar da mı olmayı tercih edersiniz?” sorusu üzerine, her iki mecranın da kendine göre avantajları olduğunu söyleyerek, “Farklı seçeneğin olması bir sürü hikayenin de olması demek. Şu an artık televizyon ve dijital iç içe. Tabii dijitalin şartları sektöre göre uygun şartlar, ama ulusalın da başka bir tadı var. O da daha çok kitleye ulaşıyor ve sürekli devam eden bir şey. Dijitale bir iş geldiği zaman bir süre orada oluyor ve sonra tüketiliyor, televizyonda o tüketilme süresi uzun sürdüğü için etkileşim de uzun sürüyor. Geniş kitlelere ulaşıyorsunuz” cevabını verdi.

“HER İŞİN KENDİNE GÖRE ZORLUĞU VAR”

Şöhretin hayatını olumlu ya da olumsuz etkilemediğini, bunun iki taraflı bir şey olduğunu açıklayan ünlü isim, “Etkiledi, ama olumsuz etkilemedi. Artık ben olumlu olumsuz diyemiyorum. Şöhret iki taraflı, çok şükür mutluyum hayatımdan. Dışarıda bir sürü iş var, her işin kendine göre zorluğu var. Kimine şöhret zordur, kimine çalışma saatleri zordur, bu insana kişiye göre değişir” diye konuştu.

“BENİM ÖYLE KURALIM YOK”

Güzel oyuncu, “Oyunculukta kuralınız var mı, özellikle şu sahneyi şu rolü oynamam dediğiniz oluyor mu?” sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:

“Ben karaktere, temelde hikayenin anlattığı şeye dikkat ederim. Aslında ‘Şunu kesinlikle oynamam’ dediğim yok. Hikayenin içinde nasıl anlatıldığı ile ilişkili her şey. ‘Şunu oynamam’ demek baştan sınır koymak gibi geliyor. Kaldı mı Türkan Şoray kuralları? Benim öyle kuralım yok. Rol onu gerektiriyor ve sahneye hizmet ediyorsa, bizim de sahnenin gerektirdiklerini yerine getirmekle mükellef olduğumuzu düşünüyorum. Oynarız tabii.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.