enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5825
EURO
34,7736
ALTIN
2.509,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Çağla Şıkel: ‘Seni Seviyorum’ Diyeceğim Tek Erkek…

Çağla Şıkel: ‘Seni Seviyorum’ Diyeceğim Tek Erkek…
4 Haziran 2022 09:02
A+
A-

Çağla Şıkel, önceki gün bir lansmanda görüntülendi. Etkinliğin anlamına uygun giyim tarzıyla dikkat çeken Şıkel, tüm güzelliğiyle de göz kamaştırdı. Şıkel, Edis konserinde popçuya ‘Seni Seviyorum’ diye bağırmasına da açıklık getirdi.

Lansman sonrası gazetecilerin sorularına cevap veren Çağla Şıkel, ”Çocukların okulu bitmesiyle Çeşme’ye gideceğiz. Bu yaz tatile çok ihtiyacım var.” dedi.

Markaların en fazla tercih ettiği ünlü isimlerin başında gelmesi sorulan Çağla Şıkel, ”Sağlıktan beslenmeye, spordan düzenli yaşantıma kadar her şeyime önem veriyorum ve göstermelik yaşamıyorum. Birde kaprisim yoktur, çok kolay anlaşırım herkesle. Yaptığım her işe özenerek ve özverili yaparım. Bu şekilde yaşayan bir insan olduğum için markaların tercihi ben oluyorum sanırım.” dedi.

Edis konserindeki eğlence dolu anları hatırlatılan Çağla Şıkel, ”Zamanında o bana hayranmış, şimdi ben ona hayranım. Çok seviyorum kendisini ama konser sonrası yazıldığı gibi ‘seni çok seviyorum’ diye bağırmadım. Böylesine bağıracağım bir insan Sezen Aksu’dur herhalde. Bir de ‘seni seviyorum’ diyeceğim tek erkek şu an çocuklarım.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.