enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
48,6389
EURO
56,1888
ALTIN
6.689,04
BIST
13.964,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C

Çağla Şıkel’den Edis’e: Seni Seviyoruz!

Çağla Şıkel’den Edis’e: Seni Seviyoruz!
1 Haziran 2022 09:59
A+
A-

İstanbul’da uzun bir aradan sonra ilk kez dinleyicileriyle buluşan Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste vereceği konser serisine başladı.

Edis, kendisini izleyenlerin karşısına birçok sürprizle çıktı. “Sizi çok özlemişim.” diyerek izleyicilerini selamlayan şarkıcı, “Bir buçuk saat boyunca çok eğleneceğiz, her şeyi unutacağız.” dedi.

Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Çağla Şıkel de vardı. Protokolde yerini alan Şıkel, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Çağla Şıkel, gazetecilerin, “Instagram’da ‘Çok çalışırsanız Edis konserine gitmeyi hak edersiniz’ paylaşımında bulundunuz.” sözlerinin üzerine, “Evet, çok çalıştım. Sabah yayın, akşam da çok önemli sunumum var. Ödül töreni olacak. Benim hafta içi dışarı çıkmak pek adetim değildir. Edis konserlerini çok seviyorum. İnanılmaz enerji veriyor. Evde çalıştım, ödevimi bitirdim. Şimdi konsere geldim.” şeklinde konuştu.

Şıkel, tatil planlarını soran muhabirlere, “Bana henüz yaz gelmedi. Sadece yaz fotoğraflarına bakıyoruz. 4 haftam daha var, buradayım. Sonra inşallah ailemle birlikte Çeşme’ye geçeceğim. Annemlerle de orada buluşacağım. Arada da Bodrum’a gidip, geleceğim. Geçen sene hiç fırsat olmadı, bu sene gideceğim. Çok özledim… Aslında kışın hafta sonları çocuklarımla doğa ile iç içe oluyoruz. Kamp yapıp, çadırda kalmayı biz kışın hallediyoruz. Yazın tek özledim şey; deniz, kum, güneş ve bir de saatimi kurmadan uyanmak…” dedi.

Konseri en ön sıradan dinleyen ünlü isim, gece boyunca Edis’in şarkılarında dans etti. Şıkel, ayrıca Edis’e defalarca, “Seni seviyoruz!” diyerek, seslenmeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.