enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Çağlar Ertuğrul’un Göndermesine Tamer Karadağlı Yanıt Verdi

Çağlar Ertuğrul’un Göndermesine Tamer Karadağlı Yanıt Verdi
7 Aralık 2021 12:44
A+
A-

“En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü kazanan Çağlar Ertuğrul sahnede yaptığı hareketlerle gündem oldu. Karadağlı ile Yalçın arasında yaşanan olaya gönderme yapan Ertuğrul, gelen tepkiler sonrası açıklama yaparak Karadağlı’yı çok sevdiğini ve amacının eğlenmek olduğunu ifade etti. Öte yandan Karadağlı, konuya ilişkin, “Espri yapmış çocukcağız” dedi.

“Altın Kelebek Ödülleri” töreninde, “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nüalan Çağlar Ertuğrul, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında geçen diyaloga göndermede bulundu.

Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul’a sunucu Cem Davran “Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor” yorumunda bulundu. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul, “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda o yüzden ” ifadelerini kullandı.

Ertuğrul’un bu davranışı, Altın Portakal’daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya gönderme olarak yorumlandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ertuğrul, şu mesajı paylaştı:

“Bu arada benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız.”

Tüm bu yaşananların ardından Karadağlı’dan ilk açıklama geldi. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre Karadağlı konuya ilişkin şunları söyledi:

“Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.