enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Can Yaman: Yakışıklı Olmasaydım Daha Da Başarılı Olurdum

Can Yaman: Yakışıklı Olmasaydım Daha Da Başarılı Olurdum
28 Eylül 2022 08:42
A+
A-

İtalya’da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, yeni dizisi Viola come il mare’nin lansmanına katıldı. İtalyan basınına konuşan Can Yaman, eğer güzel/yakışıklı olmasaydı daha başarılı olacağını düşündüğünü söyleyerek iddialı bir çıkışta bulundu.

Rol aldığı yaz dizileri ile ününü İtalya’ya da taşıyan ve büyük bir hayran kitlesi elde eden 32 yaşındaki oyuncu Can Yaman, yurt dışında yeni bir televizyon çalışmasına imza atıyor. Viola come il mare projesinin lansmanı için Corriere della Sera’ya röportaj veren Can Yaman, kendisi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

“GÜZEL OLMASAYDIM DAHA DA BAŞARILI OLURDUM”

Güzellik/yakışıklılık kavramları hakkında konuşan Can Yaman, yakışıklı/güzel olduğunu başkaları hatırlatmasa unutacağını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Güzel (yakışıklı) olmasaydım daha da başarılı olurdum. Önyargıların ötesine geçmemiz gerekiyor. Benden daha güzel (yakışıklı) insanlar var ama görünüşe azim, disiplin ve kararlılık gibi başka erdemler eşlik etmese uzağa gitmiyor. . Yetenek kadar güzellik de tek başına yeterli değil.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.