enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Cem Özer: Necati Nurgül’e Çok İyi Geldi

Cem Özer: Necati Nurgül’e Çok İyi Geldi
13 Nisan 2022 13:16
A+
A-

Tv 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına oyuncu Cem Özer konuk oldu. Oğlu Osman Nejat ve eski eşi Nurgül Yeşilçay hakkında açıklamalarda bulunan Özer, eski eşi Nurgül Yeşilçay’ın nişanlısı Necati Kocabay’la tanışmak istediğini söyledi.

İşte Cem Özer’in açıklamalarından satır başları…

* Necati ile tanışmadım henüz. Tanışmayı da istiyorum. Nurgül’e çok iyi geldiğini düşünüyorum. Eşim Pınar bana nasıl iyi geldiyse… Bazen böyle oluyor insan buluyor kendine iyi gelecek şeyi…

* Plansız programsız oluyor böyle şeyler. Kendini salınca buluyorsun. Hatamız hep birilerinin peşinde koşuyor olmak beklemeyi beceremiyoruz. Her şeyi bıraktığın an kısmetin gelip seni bulur, biraz sabredip seni bulmasına imkân vermek gerekiyor. Eşim Pınar da bana çok iyi geldi.

* Neden böyle düşünüyorum, oğlum Nejat’ı görüyorum çünkü Nejat çok mutlu. Belli ki evde huzur var. Nejat’ın Necati’yi seviyor olması önemli. Çocukluğundan bu yana beraberler. Çocuklar yanılmaz, bu yüzden iyi geldiğini düşünüyorum.

* Nurgül çok iyi bir oyuncu, iyi bir anne. Nejat’a çok iyi bakıyor, iyi davranıyor. Burada güzel olan şey Nejat’ın annesinin yanındaki adamı da sevmesi onunla da anlaşması çok önemli. Bizde iyi bir düzen var Pınar’la da birbirlerini çok seviyorlar 11 senedir tanıyorlar birbirlerini.

* Nurgül kaza geçirdikten sonra aradım. Ne olduğunu sordum. Nurgül araba kullanmayı bilmez, sette olmuş bu olay.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.