enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Cemre Kemer’den Gülçin Ergül Açıklaması

Cemre Kemer’den Gülçin Ergül Açıklaması
11 Ocak 2022 09:13
A+
A-

Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Kuruçeşme’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kemer, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası sonrası sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden arkadaşı Gülçin Ergül ile ilgili konuştu.

Yaklaşık yedi ay önce kızı Karla’yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Cemre Kemer, Kuruçeşme’de objektiflere yansıdı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Bebek bakıyorum, müsait olup dışarı çıktığıma inanamıyorum. Hâlâ iki saate yaklaşmış dışarda olmam, kameraya bakıyorum, ‘vay be’ diyorum çocuk evde, biz burada zor oluyormuş gerçekten” dedi.

ARKADAŞLARI GEÇİRDİĞİ KAZADA SEVGİLİSİNİ KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Gülçin Ergün’ün trafik kazası geçirmesi ve sevgilini kaybetmesi hatırlatılan Kemer’e, muhabirler; “Sosyal medyada neden paylaşım yapılmadı bunun ile ilgili” diye gelen yorumları sordu.

“BU KONUDA AÇIKLAMA YAPMAYI AYIP BULUYORUM”

Konuyla ilgili konuşan ünlü isim, “Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum açıkçası. Siz bir yakınınızın böyle korkunç bir olay yaşadığı zaman sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz?” ifadelerini kullandı.

Kemer, sözlerine; “Bence bu ayıp bir şey, bunu şova çevirmek. Ben ne yapsaydım yani onunla özelden iletişime geçmeyip, takip edenlerin merakı gitsin diye oradan mı paylaşsaydım. Bu çok ayıp bir durum, kimse bunu malzeme haline getirip şova dönüştüremez” şeklinde devam etti.

“ZİYARETE GİTMEDİK”

Eski şarkıcı, “Ziyarete gittiniz mi peki?” sorusuna da “Yok ziyarete gitmedik, benim bildiğim kadarı ile İstanbul’da da çok fazla durmak istemiyor. Çok kötü bir süreç, onun hakkında kendi açıklamadığı bir şeyi söylemek bana düşmez” yanıtını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.