enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
ALTIN
2.473,54
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Cennet Mahallesi Hakkında Sevindiren İddia

Cennet Mahallesi Hakkında Sevindiren İddia
2 Haziran 2022 15:06
A+
A-

Cennet Mahallesi dizisiyle ilgili sevenlerini heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Dizide Yunus’un evi olarak kullanılan ve geçtiğimiz aylarda rekor fiyata satışı gerçekleşen ev, artık ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

Çağla Şıkel ve Alişan’ın başrolünde yer aldıkları bir dönemin fenomen dizisi Cennet Mahallesi’nde kullanılan evlerden biri için müze olması kararı verilmişti. Gazeteci Arif Hür, Yunus’un evi olarak kullanılan Balat’taki tarihi ahşap evin 2 milyon 800 bin TL’ye satıldığını söylemişti. Evin altında bulunan boş dükkanın resim atölyesi olacağı açıklanmıştı. O ev ile ilgili yeni bir karar alındı.

Arif Hür yazısında, “Cennet Mahallesi dizisinin çekimlerine ev sahipliği yapan tarihi evin önünde fotoğraf çekilmek için sıra bekleyen yerli ve yabancı sanatseverlere müjde vereyim. Evin altında bulunan boş dükkan resim atölyesi oldu. Bir dönem Cennet Mahallesi dizisinde Yunus ile Pembe’nin kavgalarına, Ferhat ile Sultan’ın büyük aşkına tanıklık eden o ahşap evin altında yer alan dükkan bundan böyle sanatseverlerin uğrak yeri olacak…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.