enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
ALTIN
2.507,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Defne Samyeli: Nezaketim Ceza ile Karşılanıyor!

Defne Samyeli: Nezaketim Ceza ile Karşılanıyor!
30 Mart 2022 09:36
A+
A-

Defne Samyeli’nin, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut’la yeni bir aşka yelken açması hakkında, “Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam arasında 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerekir. Bu konuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez” yorumunda bulunduğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, bu haberlere sitem etti.

Samyeli, önceki gün Etiler’deydi. Menajeri ile toplantı yapan 49 yaşındaki güzel, mekan çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Eski haber spikeri, “Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin hayatı hakkında cevap vermişim ki gönderme yapayım. Beni başka insanlarla aynı haberlere meze yapıyorsunuz. Neden videolu yapmıyorsunuz haberleri? Bu haberler çıkınca ben de ‘Demek ki konuşmamam gerekiyor’ diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen sorunun “Son günlerde çiftlerin arasındaki yaş farkı çok konuşuluyor, siz ne düşünüyorsunuz? olduğunu söyleyen Samyeli, “Sahne kıyafetlerinden sebze meyve fiyatlarına kadar ne soruluyorsa cevap vermeye çalışıyorum. Politika sorun, cevap vereyim ama başkalarının hayatı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendirmeyen konularda da konuşmak istemiyorum. Bana sorulan soru yaş farkının çok gündem olduğuydu. Ben de ‘Neden gündem olsun, benim anne babamın arasında 32 yaş var’ şeklinde yanıt verdim. Orada yapılan haberin muhatabı olan şahısların adı bile geçmeden sorulan her soruyu cevap vererek, sizleri kırmamaya özen gösteriyorum ama çıkan haberde başkalarının ilişkilerine yorum yapmış gibi göstermek beni yıpratıyor. Lütfen bu haberi yapan arkadaşlar dikkat etsin” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.