enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Cevabı!

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Cevabı!
28 Mart 2022 10:06
A+
A-

Önceki gün Nişantaşı’nda bir mekanda arkadaşlarıyla sohbet eden Defne Samyeli, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sahne aldığı mekanlarda giydiği kıyafetleri için “Beğenilmesi hoşuma gidiyor.” diyen Defne Samyeli, popçu Gülşen’in kostümleriyle ilgili de “Takip edemiyorum ama beğeniyorum. İşine özenerek yaklaşan birisi, işine özenerek yaklaşan herkesin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca kostümlerini eleştirenlerin olmadığını söyleyen Samyeli, sahne programlarının yoğun olduğunu belirtti. Ünlü isim, müzikal tiyatroyu sevdiğini, müzik üzerine eğitimler aldığını, yurt dışı konser programlarının olduğunu ve dört saatlik uykuyla yoğun tempoda çalıştığını ifade etti.

Defne Samyeli, ayrıca geçtiğimiz günlerde erkeklere güveninin kalmadığı yönünde bir açıklamada bulunmadığını da belirterek, bu konuda kadın ve erkek ayrımı yapılmaması gerektiğini söyledi. Samyeli, daha sonra “Önce insanlar aynada kendilerine bakıp ne kadar güvenilir ya da güvenilmez olduklarını tartmaları gerekiyor.” dedi.

Kendi kişisel yolculuğuna önem verdiğini söyleyen Defne Samyeli, her yaşadığı olayda insanlarla olan ilikkilerinde ne anlatıyor ona baktığını, olumsuzluklar karşısında birilerinin ülkeyi ve ekonomiyi ya da başka şeyleri suçlamanın kolay olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.