enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

DEMET AKALIN’DAN İKİNCİ ÇOCUK AÇIKLAMASI

DEMET AKALIN’DAN İKİNCİ ÇOCUK AÇIKLAMASI
21 Ağustos 2021 22:15
A+
A-

İş insanı Okan Kurt ile 2012 yılında evlenen, 2014’te ilk çocuğu Hira’yı dünyaya getiren şarkıcı Demet Akalın (49), “İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi.

Demet Akalın, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin’e röportaj verdi. Ünlü şarkıcı; yeni program heyecanı, estetiğe bakış açısı ve yedi yaşınıki kızı Hira hakkında açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecinde Hira’yla neredeyse hiç kopmadınız. Bu süreçte Hira, annesine mi düşkün oldu babasına mı?
Hira çok bilinçli bir çocuk. Tabii bu süreçte daha da yakınlaştık. Eskiden babayla uyuyordu, şimdi beraber uyuyoruz. Bir an önce okulların açılmasını bekliyoruz. Dün akşam ‘Anne, evini yaptırdığımız teyzenin evine ben ne alayım’ dedi uykuya dalmadan.

Hira için sigortalı özel öğretmen tutup okulu eve getireceğinize dair haber sosyal medyayı epey sallamıştı. Bazıları ‘Parası var, hava atıyor’ eleştirilerine ne dersiniz?
Bir tane kızım var. Kime, neyin hesabını vereceğim? Kim için çalışıyorum ben? Kızım için. Onun iyi bir geleceği olsun diye. Klavye kahramanlarının yazdıklarına takılmıyorum. Eğer takılırsam da cevabını veriyorum.

Bir çocuğunuz daha olsun ister miydiniz, hiç düşünmediniz mi?
İkinci çocuk istemiyoruz. Hira, kardeş istemiyor.

Neden hiç yaşlanmıyorsunuz, güzellik sırrınız ne?
Güzellik sırrım yok valla, öyle acayip bir gayretim de yok. Çalıştığım klinik sağ olsun, makineler ve cilt bakımıyla şu an idare ediyoruz.

Estetikle aranız nasıl?
Düzenli botoks dışında estetiğim yok ama yıllara meydan okumak için yapılacak ne varsa ileride yaptıracağım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.