Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından, ünlü isimler depremzedeler için yardım ulaştırmaya ve bağış yapmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden beri yardım çalışmalarında yer alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla “Hep burada olacağım” dedi.
Depremin ilk gününden beri yardım toplama çalışmalarında yer alan isimlerden biri de Demet Özdemir oldu. Özdemir, arkadaşı İbrahim Büyükak ile birlikte sık sık kamera karşısına geçerek takipçilerinden destek istedi. Oyuncu, ayrıca kendisine gelen mesajları da takipçilerine duyuruyor.
Özdemir, son olarak ise sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Ünlü isim, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimiz gerçekten bir sınava tutulamayacak kadar değerli. Allah’ım sen zor durumda olanlara yardım et… Kayıplarımız için Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.”