enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç Çifti: Stresten Yemek Yemeyi Unuttuk

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç Çifti: Stresten Yemek Yemeyi Unuttuk
14 Eylül 2022 15:55
A+
A-

Geçtiğimiz hafta nikah masasına oturan Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, hayatlarının en mutlu gününü yaşadıklarını ifade etti. İkili, “Biz o gün stresten yemek yemeyi unuttuk. Ertesi sabah ‘Düğün bitti’ diye birbirimize hatırlattık” diyerek, güldü.

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Umut Kurt ile sevgilisi Melisa İnci, Sarıyer’deki bir mekanda nikah masasına oturdu. Törene katılan isimler arasında geçtiğimiz hafta dünyaevine giren Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti de vardı. Gecede el ele objektiflere poz veren ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Düğünde giydiği 17 bin 500 TL’lik ayakkabı hatırlatılınca ünlü şarkıcı, “Bütün ayakkabılar böyle, bunların konuşulması da çok güzel. Hiçbir sorun yok. Çok güzel bir düğündü, biz bununla eve gittik” dedi.

Hayatlarının en mutlu gününü yaşadıklarını söyleyen çift, “Biz o gün stresten yemek yemeyi unuttuk. Ertesi sabah ‘Düğün bitti’ diye birbirimize hatırlattık” açıklamasını yaparak, güldü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.