enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Demet Özdemir: Sevgi Varsa Denemeye Değer!

Demet Özdemir: Sevgi Varsa Denemeye Değer!
15 Eylül 2022 09:26
A+
A-

Oğuzhan Koç ile iki yıllık mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandıran Demet Özdemir, ‘Dünyayla Benim Aramda’ adlı projesinin ön gösterimine katıldı. Dijital bir platformda yayınlanacak dizisi kapsamında gazetecilerle bir araya gelen Özdemir, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

30 yaşındaki Demet Özdemir, önceki günlerde ise dijital bir platformda yayınlanan ‘Dünyayla Benim Aramda’ adlı dizisinin bir otelde gerçekleşen ön gösterimine katıldı. Özdemir’in yanı sıra Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger gibi oyuncuları bir araya getiren dizi, ön gösterimde izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gecede dizinin oyuncuları basının karşısına geçerek yapımla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Dünyayla Benim Aramda’nın hepimiz için büyük önemi var. Çok çalıştığımız ve her anından da çok keyif aldığımız bir süreç geçirdik. Dizimizi izleyenlerin 8 bölümlük hikaye boyunca kendi hayatlarından kesitler bulacağına inanıyoruz. Bu bir aşk hikayesi değil, ilişki hikayesi… Projemizi artık izleyicilerimize emanet ediyoruz.”

Basın mensupları ile bir araya gelen oyuncular dizi hakkında görüşlerini ve nasıl bir karaktere can verdiklerini de anlattı. Bir muhabirin Demet Özdemir’e; “Biten bir ilişki tekrar canlandırılabilir mi?” sorusunu yöneltmesi üzerine, ünlü isim şu cevabı verdi:

“Önemli olan niyet bence. Eğer bir taraf gerçekten istiyorsa ve sevgi varsa, denemeye değer.”

Güzel oyuncu, ayrıca kıskanç biri olmadığını da belirtti.

Dizi, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.