enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5093
EURO
34,8669
ALTIN
2.484,84
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Deniz Bulutsuz-Ozan Güven Davasında Şoför Tanık Olarak Dinlendi!

Deniz Bulutsuz-Ozan Güven Davasında Şoför Tanık Olarak Dinlendi!
15 Şubat 2022 16:34
A+
A-

Ozan Güven ve eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un birbirlerini darp ettikleri iddiasıyla açılan davada, olay günü Bulutsuz’u evine bırakan oyuncunun şoförü tanık olarak dinlendi. Şoför Hasan D., Deniz Bulutsuz’un arabaya bindikten sonra kendi kendine sürekli “Ben bir şey yapmadım” dediğini belirtirken, “Ne oldu? diye sorduğumda ‘Ramazan’ı ara, Ozan’ yaralı dedi. Ben de hemen eve geri dönüp, Ozan Bey’in durumuna baktım” ifadelerini kullandı.

Ozan Güven’in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, oyuncunun kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Ozan Güven’in de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine bu kez Deniz Bulutsuz hakkında ‘yaralama’ suçundan dava açılmıştı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya Deniz Bulutsuz avukatıyla birlikte katıldı. Ozan Güven ise duruşmaya katılmadı.

“HERHANGİ BİR TARTIŞMA OLMADI”

Duruşmada ilk olarak Ozan Güven’in şoförü Hasan D. tanık olarak dinlendi. Ozan Güven ile 17 yıldır birlikte çalıştıklarını dile getiren Hasan D., “Olay günü Ozan Bey ve Deniz Hanım’ı yemeğe bıraktım. Saat 23.00 gibi mekandan alıp, arkadaşlarının evine götürdüm. Ben de yukarı çıktım. Hep beraber oturduk. Bir ara ev sahibi Ramazan Bey, ‘Siz nasıl tanıştınız’ diye sordu. Deniz Hanım, ‘İlk başlarda benim başka ilişkim vardı’ deyince, Ozan Bey de ‘Nasıl seviştiğinizi de anlat istersen’ diyerek espri yaptı. Konu orada kapandı. Herhangi bir tartışma olmadı” dedi.

“OZAN YARALI DEDİ”

Bulutsuz ve Güven’i eve bıraktıktan sonra kendi evine gittiğini belirten Hasan D., “Gece saat 03.15 gibi Ozan Bey beni arayıp, Deniz Hanım’ı almamı istedi. Sokağa girdiğimde Deniz Hanım sokaktaydı, arabaya bindi. Kendi kendine sürekli, ‘Ben bir şey yapmadım’ diyordu. 4-5 kere tekrarladı. Ben de sakin olmasını söyledim. Sonra bana, ‘Ramazan’ı ara, Ozan yaralı’ dedi. Öyle deyince Ozan Bey’i merak ettim ve eve geri döndüm. Deniz Hanım’a arabada beklemesini söyledim. Eve girip, Ozan Bey’e seslendim. Üst kattan indi. Sol şakağında kızarıklık vardı. Ayağının altında cam kesiği, ellerinde ve kollarında da izler vardı. Hastaneye götürmeyi teklif ettim ama kabul etmedi” şeklinde konuştu.

“ÇENESİNDE KANLI BİR BANT VARDI”

Deniz Bulutsuz’u bir arkadaşının evine bıraktığını söyleyen Hasan D., “Sabah saat 06.00 gibi Deniz Hanım beni arayıp, Ozan Bey’i sordu. Ben de evde olduğunu söyledim” dedi.

Tanığın ifadesi sonrası Deniz Bulutsuz, “Beni sokağın ortasında bulduğunuzda ne haldeydim? Ayağımda ayakkabı var mıydı?” sorusunu yöneltti. Hasan D., “Çenesinde kanlı bir bant vardı. Ozan Bey’in yapıştırdığını söyledi. Ayağında ayakkabı olup olmadığını görmedim. Arka koltukta oturdu ve gece karanlıktı” yanıtını verdi.

“BURADA ARBEDE YOK, SALDIRI VAR”

Alınan ifadenin ardından söz alan Deniz Bulutsuz, “Herkes üstüne basa basa aramızda bir arbede yaşandığını anlatıyor. Arbede iki insan arasında olur. Burada bana saldırı vardı” açıklamasını yaptı.

Beyanların ardından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun beklenmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.