enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4984
EURO
34,8246
ALTIN
2.476,56
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Derya Uluğ: Haftada 100 Tane Kıyafet Deniyorum

Derya Uluğ: Haftada 100 Tane Kıyafet Deniyorum
13 Ağustos 2022 10:57
A+
A-

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği festival, önceki akşam Derya Uluğ konseriyle devam etti. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uluğ, “Bizim için her konser heyecanlı ama Üsküdar’da olmak, gençlerle olmak daha bir heyecanlı. Bu akşam için çok güzel bir repertuvar hazırladık. Harika bir konser olacak.” dedi.

“HAFTADA 100 TANE KIYAFET DENİYORUM”

Yoğun bir tempoyla konser maratonuna devam eden ve giydiği kıyafetlerle ön planda olan Derya Uluğ, “Ekip olarak her konsere ayrı özen gösteriyoruz. Kıyafet provaları için haftada 3-4 saat ayırıyorum. Yaklaşık 100 tane kıyafet deniyorum. Yaptığımız iş işitsel ama görsel tarafı da bir o kadar önemli.” ifadelerini kullandı.

Yoğun konser temposuna kısa bir ara vermeye hazırlanan Uluğ, “Bu kadar üretimin ardından biraz da tüketim hakkı kazandığımı düşünüyorum. Bu hafta sonu konserlerimin ardından 5 gün kendimi ödüllendireceğim. Benim için tatil demek, durmak demek, sessizlik demek. O şekilde bir tatil planladım.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.