enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5969
EURO
34,7289
ALTIN
2.496,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjdeLİ HABER!

Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjdeLİ HABER!
27 Mayıs 2021 11:40
A+
A-

MAGNUM’UN MARKA YÜZÜ OLDU!

Son zamanların yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından biri hiç kuşkusuz Dilan Çiçek Deniz. Her seferinde doğru projeleri seçen güzel oyuncu kariyer basamaklarını emin bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

Dilan Çiçek Deniz, yeni projesiyle hayranlarını çok sevindirecek. Zira bu proje sayesinde hayranları bu yaz boyunca genç oyuncuyu bol bol ekranlarda görme fırsatı bulacak.

Bu akşam yayınlanacak 27. bölümüyle final yapmaya hazırlanan Show TV dizisi Alev Alev dizisinde Rüya karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz bu kez diziden farklı bir projede yer alıyor. Güzel oyuncu dondurma markası Magnum’un bu seneki marka yüzü oldu. Dilan Çiçek Deniz, Magnum reklamlarıyla bu yaz bol bol ekranda olacak.

 

Dilan deniz çiçek | Ünlüler, Makyaj, Çiçek

 

Genç oyuncunun şu aralar bir projesi yok. Nitekim kısa süre önce Marie Claire dergisine verdiği röportajda dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylemişti genç oyuncu ve sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Yazla ilgili planım yok ama hayalim var. Her şeyin değerini daha çok anladığımız bu dönem bana “Dur” dedi. Biraz durmaya, sevdiklerimle olmaya, onlarla keyifli anılar yaratmaya ihtiyacım var. Nerede olduğum önemli değil. Sevdiklerim, benim evim, güvenli alanım, benim insanlarım…’

 

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'i bir de böyle görün! | GAZETE VATAN GALERİ

 

Üst üste birçok projede yer alan 26 yaşındaki oyuncu son bir yılda Alev Alev dizisinin yanı sıra Yarına Tek Bilet ve Yarım Kalan Aşklar filmlerinde rol almıştı.

 

Dilan Çiçek Deniz'den samimi açıklamalar: Ayrımcılık yapılınca sesimi  yükselttiğim zamanlar oldu - Magazin Haberleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.