enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Dünyanın En Zengin Çocukları

Dünyanın En Zengin Çocukları
13 Mayıs 2021 13:20
A+
A-

Kimi doğuştan zengin, kimi de zekasıyla zengin olmuş… Bu çocukların hayal bile edemeyeceğimiz kadar büyük bir servetleri var. Bu çocuklar büyüdüklerinde neler olacak çok merak ediyorum…

 

Prens George Alexander Louis

 

Dünyanın en zengin 10 küçük çocuğu

 

Dünyanın en zengin çocuğu şu anda 1 milyar dolar olduğu tahmin edilen servetiyle Prens George Alexander Louis’tir. Doğduğu gün milyarder olma şansına sahip olan Prens George, herkesin en merak ettiği çocuklar sırasında daima birinciliğini koruyacak. İleride daha büyük bir servete sahip olacağına ise şüphe yok! Çünkü taht varisi olanlara 5 milyar dolar değerinde mülkiyet varlığı veriliyor; ayrıca 400 milyon dolar da bonus hediye ediliyor.

 

 

Blue Ivy Carter

 

Blue Ivy Carter Wins Her First Grammy Award - The New York Times

 

Ivy Amerika’nın en zengin çocuklarının başında gelmektedir. Blue Ivy hip-hop’un en tanınan çifti Beyoncé ve Jay-Z’nin çocuğudur. Servetinin 1 milyar doların üstünde olduğu tahmin edilmektedir ve gittikçe artmaktadır. Ailesinden de milyonlarca dolar varlık ona miras kalacaktır.

 

 

Phoebe Adele Gates

 

The Untold Truth Of Phoebe Adele Gates

 

Bill ve Melinda Gates’in özel hayatlarını çok açıklamamaları nedeniyle Phoebe listedeki diğer isimler kadar bilinen bir yüz değildir. Çoğunlukla medyada görülmez ve hakkında az bilgi bulunmaktadır. Fakat ailesinin en küçük çocuğu olarak kendisinin 1 milyar dolardan fazla miras alacağı tahmin edilmektedir.

 

 

Suri Cruiseff

 

Tom Cruise'un kızı Suri Cruise babasının soyadını kullanmak istemiyor' -  Magazin Haberleri | NTV

 

Suri, Tom Cruise ve Katie Holmes’ın biricik kızı. Babasının yıllık geliri 380, annesinin yıllık geliri 25 milyon dolar.Tom Cruise kızına aşırı düşkün olduğu için bir dediğini iki etmiyor. Aynı zamanda ilerisi için de bir fon açmış ve orada kızının geleceği için para biriktiriyor .Modaya ve alışverişe düşkünlüğüyle bilinen Suri’nin hayatının çok rahat geçeceği kesin.

 

 

Emme ve Maxmilian Muniz

 

Maximilian David Muñiz: Jennifer Lopez's Son Age, Info and FAQs | by Rui  Carreira | Pop Cultured | Medium

 

Emme ve Max ebeveynleri Marc Anthony ve Jenifer Lopez sayesinde dünyanın en zengin ikizlerindendir.200 milyon dolar. Doğumlarından itibaren medya onları takip etmiştir ve hayranların dikkatini çekmişlerdir. Aynı zamanda Amerika’nın en sevilen artistlerinden biri olan Jennifer Lopez’in popülaritesi de ünlerine katkı sağlamıştır.

 

 

YouTuber Evan

 

EvanTubeHD – Biography, Facts, Family of The YouTuber - Networth Height  Salary

 

Henüz 6 yaşındayken Youtube’ta “EvanTubeHD” adıyla kanal açan Evan, kendi başarısıyla servetini kazanan küçük çocuklardan. Evan, kanalında yeni aldığı oyuncakların paketini açıyor ve oyuncakların  tanıtımını yapıyor. Kısa sürede büyük  hayran kitlesine sahip olan kanalın milyona yakın abonesi var. Prodüksiyon sahibi babasının yardımıyla profesyonel videolar çeken Evan, yılda 1,5 milyon dolar  kazanıyor. Soyadı, ailesi ve yaşadığı yer gizli tutuluyor.

 

 

Apple ve Moses Martin

 
Apple and Moses Martin. Chris Martin & Gwyneth Paltrow have to be THE  coolest parents ever. | 写真, ファッション
 
 
Oyuncu Gwyneth Paltrow ve Coldplay’in solisti Chris Martin’in Apple ve Moses adında iki çocukları var. Gwyneth Paltrow’un yıllık kazancı 60 milyon dolarken, Chris Martin’inki tam tamına 140 milyon dolar! Çift yakın zamanda boşanmış olsa da, çocuklar için ayrılan servetin her şekilde çok yüksek olduğunu tahmin edebilirsiniz… Çocukların isimleri normal düzeyde kazanan ebeveynler tarafından konulmuş olsaydı hayatları boyunca adları yüzünden zorluk yaşayabilirlerdi belki ama servetlerinin yanında isimlerinin ön planda olacağını hiç sanmıyoruz. Ebeveynlerin her ikisi de oldukça ünlü olursa sonuç işte böyle oluyor…

 

 

Nick D’aloisio  

 

17 yaşında milyon dolarlık adam: Nick D'Aloisio - Esquire

 

Nick kendi servetini yaratmış olan İngiliz bir milyonerdir. Serveti çoğunlukla bilgisayar programlama yeteneklerinden ve henüz 15 yaşındayken kurduğu şirketten gelmektedir. Teknoloji dâhisi bir iOS uygulaması olan Summly’i icat etmiştir. Daha sonrasında bu uygulamayı 30 milyon dolara teknoloji devi Yandex’e satmıştır. Kendisi Wallstreet Journal tarafından bir keresinde “Yılın Yenilikçisi” seçilmiştir ve Time dergisinin Dünyanın En Etkili Gençler listesinde yer almıştır. 2014’te Apple Tasarım Ödülü’nü kazanmıştır. Şu anda Oxford Üniversitesi Hertford Koleji’nde Bilgisayar Bilimi ve Felsefe üzerine çalışmaktadır.
 

 

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.