enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Ebru Şallı Eleştirilere İsyan Etti!

Ebru Şallı Eleştirilere İsyan Etti!
2 Aralık 2021 10:23
A+
A-

Ebru Şallı, birkaç gün önce de baba acısıyla yıkıldı. Şallı’nın, babasını son yolculuğuna uğurladıktan sosyal medya hesabından ürün reklamı yapması bazı takipçilerinin tepkisine neden oldu. Ünlü isim, kendisine gelen bu eleştirilere isyan etti.

Şallı’nın kanser tedavisi gören babası Şükrü Şallı yaşamını yitirdi.

“UYURKEN MELEK GİBİ AYRILDI BU DÜNYADAN”

Cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamayan Şallı, şöyle konuştu:

“Babam akciğer kanseriydi maalesef, dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı. 25 yıldır biz buradayız. Ben o yüzden yazları hep buradayım. Ailem 25 yıldır burada. Annem ve babam birlikte yaşıyorlardı…”

“Allah herkese böyle bir veda nasip eylesin, uykusunda vefat etti. Gerçekten çok iyi bir insandı babam, uyurken olması açıkçası mutlu etti beni. Hep dua ediyordum, olursa öyle olsun diye. Sıralı ölüm gerçekten önemli bir şey. Allah sıralı ölüm versin. Bir gün önce konuşmuştuk, her gün konuşurduk babamla.”

Babasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşan Şallı, ‘ponçiğim’ diye hitap ettiği vefat eden oğlu Pars’ı da andı. Şallı paylaşımında “Canım babam. Ponçiğim seni en güzel yere aldı biliyorum” notunu yazdı.

ELEŞTİRİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Bu paylaşımın ardından yine sosyal medya hesabından kendi markasına ait ürünlerin tanıtımı yapan Ebru Şallı’ya eleştiri yağdı. Bunun ardından ünlü manken, yaptığı reklam paylaşımlarını sildi.

İSYAN ETTİ

Kendisine gelen tepkilere isyan eden Ebru Şallı, sosyal medya hesabından iki mesaj paylaştı. İki çocuk annesi ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“PES DEDİRTİR VALLAHİ”

Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar… ‘Pes dedirtir’ vallahi. Hep mi her şeyin altından bir kötülük çıkarılır. Önce bir başsağlığı dilemeyi öğren. İnsan olmayı beceremiyorsun anladım da dene yani en azından. Senin de annen baban var değil mi? Nihayetinde sen de bir anne babadan doğdun. Azıcık bir Allah korkusu olsun!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.