enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Emina Jahoviç “Mahkeme kararı ile öğreneceksiniz”

Emina Jahoviç “Mahkeme kararı ile öğreneceksiniz”
28 Mart 2021 20:02
A+
A-

Bebek’te görüntülediğimiz Emina Jahoviç’ e Dubai tatilini sorduk. Jahoviç “Yok tatil değil abim bana jest yaptı hastalık sürecini kötü atlattığım için” yanıtını verdi. Dubai’de taktığı çantalar çok konuşulan Jahoviç bu konuyla alakalı “Herkesin çantası yok bir benim mi var. Böyle bir şey yok, ben gerçekten kıyafete bu kadar para harcamıyorum. En çok işe yatırıyorum paramı” şeklinde bir açıklama yaptı. Markasının iyi gittiğini de belirterek, “Özellikle Balkanlar’da iyi, kalite olduğu için Türkiye’de de iyi, Dünya’ya açılmak hedefim” dedi.

“BİR DENGE OTURTMAMIZ LAZIM MUSTAFA’YLA”

Mustafa Sandal ile ilgili çok konuşulan nafaka olayı üzerine , “Biliyor musunuz benim gerçekten diyecek hiçbir şeyim yok, mahkeme karar ne verecekse onu yapacağız, hiç yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama bazı dengeler var onları kurmamız lazım. Mustafa ile bir sıkıntı yok, sadece bir denge oturtmamız lazım Mustafa ile”  dedi. Muhabirlerin sorduğu, “Nafaka alabiliyor musunuz?” sorusuna ise; “Onu konuşmayalım zaten mahkeme kararı ile öğreneceksiniz” şeklinde bir yanıt verdi. 

 

Detaylar için…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.