enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Emirhan Özhan’dan 5.000 Aileye Yardım

Emirhan Özhan’dan 5.000 Aileye Yardım
7 Şubat 2022 00:59
A+
A-

Sosyal medyada deneyler ile adından söz ettiren Emirhan Özhan, yaklaşık 5.000 aileye yaptığı yardımlar ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Çok ufak yaşlarda tanıştığı sosyal medya ile bir çok projeye imza atan genç fenomen Özhan, şaka videolarıyla kullanmayı başladığı sosyal medyayı bir iyilik akımına çevirdi. Bir çok aileye yaptığı maddi, manevi destek ve yardım ile gönüllerde taht kurdu.

Gerçekleştirdiği pek çok işte İnstagram, Facebook ve Tiktok gibi platformlarda milyonlarca takipçisinden her zaman tam not alan Emirhan Özhan, Almanya’da ise bir müzik şirketi kurdu. İnsanlara her zaman örnek olmaya çalıştığını belirten ünlü fenomen, iş insanı İbrahim Yılmaz ile birlikte kurduğu “İyilik Akımı” projesiyle de Türkiye’nin pek şok yerinde İnsanlara el uzattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.