enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
ALTIN
2.282,24
BIST
9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Fenerbahçe Erol Bulut’la sezon sonuna kadar yola devam edecek

Fenerbahçe Erol Bulut’la sezon sonuna kadar yola devam edecek
24 Şubat 2021 06:29
A+
A-

Fenerbahçe’nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut’a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe’de Erol Bulut’un geleceği sorgulanmaya başlandı. Sarı-lacivertli yönetimin sezonu Erol Bulut’la tamamlayacağı ancak sezon sonunda 46 yaşındaki teknik adamla yollarını ayıracağı kaydedildi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 26. haftasında Kadıköy‘de Göztepe‘yi konuk etti. Sarı Lacivertliler, Halil Akbunar’ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden Galatasaray’ın zorlu Aytemiz Alanyaspor deplasmanında galip geldiği haftada 3 puan kaybeden Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı öncesi moraller bozuldu.

Fenerbahçe’nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut‘a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe’de Erol Bulut’un geleceği sorgulanmaya başlandı.

DEĞİŞİKLİK DAHA KÖTÜ SONUÇLARA YOL AÇABİLİR

Fenerbahçe’de Erol Bulut’un geleceği tekrar tartışmaya açıldı. Göztepe mağlubiyeti sonrası yol ayrılığı gündeme gelse de henüz böyle bir karar alınmadı. Bunda en önemli etkenlerden biri Ali Koç ve yönetiminin istikrar sözüyle göreve gelmesi.

Kamuoyunda genel beklenti Erol Bulut ile yolların ayrılması yönünde olsa da yönetim henüz üçüncü yılına girmeden 5. teknik direktör ile yol ayrımına gitmek istemiyor, değişikliğin daha kötü sonuçlar açabileceği belirtiliyor.

Sarı-lacivertlilerde yönetim şu anda iyi bir teknik direktör bulmanın zor ve maliyeti olacağı görüşünde hemfikir. Ayrıca yine bir uyum süreci söz konusu olacak. Bu nedenle sarı-lacivertliler sezon sonuna kadar Erol Bulut ile yola devam etmekte ısrarcı. Ayrıca sık sık hoca değişikliği yapmanın kulüp ve yönetimin imajı açısından olumsuz bir durum oluşturabileceği düşünülüyor.

(Milliyet)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.