enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Fırat Tanış: Alkol Tedavisi Olmasaydım Kim Bilir Nerede Olurdum!

Fırat Tanış: Alkol Tedavisi Olmasaydım Kim Bilir Nerede Olurdum!
16 Eylül 2022 12:29
A+
A-

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati’nin yeni bölüm konuğu başarılı oyuncu Fırat Tanış oldu.

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, gerçek yaşam öykülerini her hafta ekranlara taşıyor ve ünlü konuğuna o yaşamlara gidip, onların yerine geçip Empati kurmasını istiyor. NTV ekranlarına şimdiye dek televizyon dünyasında hiç yapılmamış bir format geldi. Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları, her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş insan hikayelerini görüp, onların yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar. Ünlü konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, belki de bambaşka hayatları, bambaşka gerçekleri ortaya çıkacak…

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve “sen olsan ne yapardın” diye soruyor. Empati’nin yeni bölüm konuğu başarılı oyuncu Fırat Tanış oldu.

“ALKOL TEDAVİSİ OLMASAYDIM KİMBİLİR NEREDE OLURDUM!”

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış’a alkol tedavisi gördüğü dönemi hatırlatarak, “Bir dönem alkol tedavisi gördün ve içkiyi bıraktın. Bunu röportajlarında anlattığın ve benzer şeyler yaşadığım için gönül rahatlığıyla soruyorum, bunu yapmasaydın yine aynı yerde olabilir miydin?” dedi.
İşte Tanış’ın yanıtı:

“Olamazdım. Ben bu konuda çalışan, kendisiyle ilgili çalışma yapmak isteyen tanımadığım insanlara örnek olmamın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Olmazdım. Çünkü kendi potansiyelinizin farkına varmanız için bağımsız olmanız, bağımlı değil bağımsız olmanız gerek. Orada iç rehber işte… Kimbilir nerede ne olurdum bilmiyorum ama, bu olmazdı yani. Seninle şu an burada bile duruyor olamazdım belki.”

“EVLAT SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN EVLENMEK VE BİYOLOJİK BAĞ ŞART DEĞİL!”

Ahmet Mümtaz Taylan Empati’de Fırat Tanış’a Türkiye’de evlenmeden evlat edinen ilk erkek olan Serkan Özibek’in yaşadıklarıyla Empati kurmasını istediğinde ise programda ilginç anekdotlar yaşandı. Fırat Tanış’ın “evlat sahibi olabilmek için evlenmek ve biyolojik bağ şart mı” sorusunda yanıtı şöyle oldu: “Şart değil. Bu örnekte de çok açık. İnsanlara aile demek için de, kendi bağından olmayan topluluklara insan ailem diyebilir” dedi.

“ANNEM VE BABAM TERZİ”

Fırat Tanış: “Benim annem ve babam terzidir. Babamla İstanbul’daki o eski plajlara gittiğimizi hatırlarım. Kartal, Küçükyalı, Çamlık, Süreyya Plajı… Elinden tutup Rahmanlar’daki bostanın içinden geçip, domatesler, elimizde peynirler, bostanın içinden geçip bostanın bitiminde denize girdiğimizi hatırlarım. Demiryolu Kampı’na giderdik. Babam kaval yapardı, söylerdi, bana da kaval yapardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.