enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Friends: The Reunion ne zaman yayınlanacak?

Friends: The Reunion ne zaman yayınlanacak?
14 Mayıs 2021 09:36
A+
A-

HBO Max’te uzun süredir ertelenen Friends buluşması özel bölümü nihayet resmi yayın tarihini aldı ve ilk videosunu paylaştı.

Friends: The Reunion‘ın 27 Mayıs’ta HBO Max’te gösterime gireceği açıklandı. Merakla beklenen proje HBO Max’in lansmanının birinci yıl dönümünde, normal yayınlanması planlanan zamandan tam bir yıl sonra yayında olacak.

EN AZ 2,5 MİLYOR DOLAR

Özel bölümde Friends yıldızlarından Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer tam kadro halinde yer alacak. Projeye yakın kaynaklar, her bir yıldızın, özel etkinliğe katılarak en az 2,5 milyon dolar kazanacağını iddia etti.

KONUK YILDIZLAR OLACAK

dizi ayrıca, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk yıldızlara da yer verecek.

Ben Winston, yönetici yapımcılığın yanı sıra Friends yapımcıları Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane’le birlikte yönetti.

400 MİLYON DOLARDAN FAZLA ÖDENDİ

2020’de, Friends’in 10 sezonunun tamamı Netflix’ten ayrıldı ve orijinal dizinin hakları için WarnerMedia’ya 400 milyon dolardan fazlaya mal olduğu söylenen bir anlaşmayla HBO Max’e katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.