enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Gökçe Akyıldız’dan Boşanma Açıklaması: “Tekrar O Enerjiyi Yakalayabildim”

Gökçe Akyıldız’dan Boşanma Açıklaması: “Tekrar O Enerjiyi Yakalayabildim”
21 Temmuz 2022 13:30
A+
A-

‘Kırgın Çiçekler’ dizisindeki ‘Songül’ karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Gökçe Akyıldız önceki gün Kuruçeşme’de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı. Temmuz 2017’de Mustafa Özyurt ile hayatını birleştiren oyuncu evlendikten sonra mesleğine ara vermişti. 2020’de boşandıktan sonra da yeniden setlere dönmüştü. Akyıldız, setlere dönüş kararını, “Tekrar o enerjiyi yakalayabildim” sözleriyle dile getirdi.

Gökçe Akyıldız, önceki gün Kuruçeşme’de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı. Magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden oyuncu, “Ajansımızın menajeri, PR sorumlusu ve genel müdürün doğum gününü kutladık hep birlikte. Özlem gideriyoruz” dedi. Basın mensuplarının “Yeni dizi projeniz başladı, nasıl gidiyor set ve çekimler?” sorusunu 29 yaşındaki oyuncu, “Çok güzel bir set. Tam bir yaz dizisi” şeklinde cevapladı.

“BOŞLUK BULUNCA KAÇIYORUM”

Sette tanıştığı ve üç yıl evli kaldığı oğlu Ömer Aslan’ın babası, ses teknisyeni Mustafa Özyurt’tan 2020’de anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşanan Akyıldız, “Küçük seyahatler yapmayı seviyorum. Bayramda ailemin yanına gittim. Her şey yolundaydı. Boşluk bulunca kaçıyorum” sözleriyle, Almanya tatilinden de bahsetti.

“BU MESLEĞE ÇOK KÜÇÜK YAŞALRDA BAŞLADIM”

“Evlendikten sonra birkaç sene çalışmadınız. Ayrılık kararı aldıktan sonra tekrar setlere dönmeye nasıl karar verdiniz?” sorusu yöneltilen Akyıldız, şöyle konuştu:

“Benim mesleğim bu. Çok küçük yaşlarda başladım. En son projem çok iyiydi. Sonra çocuğum oldu, ara vermek zorunda kaldım. Bir ayrılık yaşadım. Bunları sindirdim, kabul ettim ve tekrar mesleğime geri döndüm. ‘Tekrar o enerjiyi yakalayabildim’ diyebilirim. Bu yüzden çok mutluyum, işimi çok seviyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.